Suma't al CIV i fes créixer la teva empresa!

El CIV és el primer Centre d’Integració de Valor de Catalunya, una iniciativa impulsada per BCD Barcelona Centre de Disseny, amb el suport d’ACCIÓ, que té com a principal objectiu contribuir a que les empreses del país augmentin la seva competitivitat mitjançant la implementació de processos d’innovació centrats en l’usuari.

El CIV és...

  • Espai de trobada
  • Centre dinamitzador d’oportunitats de negoci
  • Promotor de nou coneixement i de debat entorn de la innovació centrada en l’usuari i de les seves aplicacions en sectors diversos
  • Agent assessor en la implementació d’innovacions sistèmiques i de la gestió del disseny a les empreses i les organitzacions de Catalunya

En el següent vídeo t’expliquem breument què és el CIV i la importància de la innovació sistèmica per a les empreses: 

Per què sumar-te al CIV?

Amb la implementació de processos d’innovació centrats en l’usuari:

  • Potenciaràs la teva marca i la diferenciaràs dels teus competidors.
  • Augmentaràs el valor del teu producte o servei a ulls dels teus clients.
  • Incrementaràs la competitivitat de la teva empresa en l’àmbit local i internacional. 

Com ho fem?

El CIV potencia el rol del disseny com a integrador d’utilitats (capacitats de satisfer necessitats i desitjos) funcionals, emocionals i socials en productes, serveis, processos i entorns, mitjançant activitats de divulgació, formació i implementació. Consulta el serveis del CIV per a més informació. 

A qui s'adreça?

El CIV ofereix els seus serveis a empreses, Administració pública, universitats i centres de recerca que vulguin afrontar els seus reptes d’innovació transformant-los en valor econòmic i social.

L’activitat del centre es desenvolupa majoritàriament a l’edifici Disseny Hub Barcelona, seu de BCD i espai de referència del disseny a la ciutat, que aposta per la projecció econòmica, social i cultural del disseny.