Notícies BCD

Arrenca l'Imagine Express amb 28 joves a bord

21 FEB. 2020

  • Imagine Express

Imagine Express, el programa d'Imagine Creativity Center i BCD destinat a generar negocis en el sector del mòbil durant un viatge de 4 dies en tren de Barcelona a París i viceversa, inicia la seva setena edició.

Els 28 participants (anomenatsdreamers) procedeixen de diferents competicions i concursos universitaris. Per aquesta competició, s’organitzaran en equips multidisciplinaris de 3 persones i hauran de desenvolupar solucions que donin resposta a reptes al voltant de la salut, la mobilitat i la sostenibilitat, plantejats per les empreses participants: Fundació Banc SabadellRenfe SNCFNestléNovartis i TMB.

Avui divendres 21 de febrer arrenca aquest viatge amb la presentació dels participants, la formació dels equips i la presentació dels reptes.

A cadascuna de les fases, els equips hauran de desenvolupar projectes innovadors i disruptius amb el suport de mentors de diferents àmbits i seguint el mètode Lombard, que està basat en eldesign thinkingi eldesigndoing. Les propostes resultants seran presentades davant d’inversors i experts l’últim dia, abans delpitchingfinal del proper 24 de febrer a l’espai Movistar Center, on es triarà el projecte guanyador.

Els desitgem molta sort als participants i un feliç viatge a bord de l’Imagine Express!

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal