Notícies BCD

Ja tenim dates per a la Barcelona Design Week ’20!

22 GEN. 2020

  • Barcelona Design Week, 2019

Del 9 al 18 de juny se celebrarà la 15a edició de la Barcelona Design Week, la cita ineludible del disseny, la innovació i la creativitat a la ciutat que té per objectiu apropar el disseny a la ciutadania i mobilitzar al sector per compartir la vitalitat del disseny de Barcelona amb el món, posant en valor la seva importància social i econòmica i convidant als diversos públics d’aquest esdeveniment a experimentar-ho.

Durant una setmana els principals agents del disseny, així com tots els amants d’aquesta disciplina, podran participar en el programa Districte Disseny, que comptarà amb més de 100 activitats obertes a la ciutat, entre les quals destaquen exposicions, tallers, conferències, jornades de portes obertes, però també amb activitats dirigides al públic professional i empresarial. Destaca també en aquest àmbit el Disseny en Diagonal, que torna per segon any per seguir transformant diversos espais de l’Avinguda Diagonal a través d’instal·lacions i exposicions.

La BDW està dirigida per BCD Barcelona Centre de Disseny, organitzada pel propi BCD i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona. Promovem la professió, el talent jove, el reconeixement de l’excel·lència i la cultura del disseny de la mà del FAD; l’empresa, el valor estratègic en clau d’innovació, la sostenibilitat, la competitivitat i la marca de la ciutat de la mà del BCD; i la dimensió patrimonial, pública i divulgativa és l’àmbit d’actuació del Museu del Disseny.

Consulta tota la informació a www.barcelonadesignweek.com.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

DEZEEN

DIARIO DESIGN

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal