Notícies BCD

SAVE THE DATE! La Barcelona Design Week celebrarà la seva 12a edició del 6 al 14 de juny

24 ABR. 2017

Del 6 al 14 de juny se celebrarà la 12a edició de la Barcelona Design Week, cita ineludible sobre disseny, creativitat i innovació a Barcelona i una de les Design Weeks més importants del calendari internacional. La cita anual, organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, és punt de trobada d'empreses, emprenedors i professionals del sector, així com una oportunitat per al públic general interessat en la creativitat.

L'escenari de les activitats més destacades de la BDW 2017 serà un any més l'edifici Disseny Hub Barcelona, seu de BCD Barcelona Centre de Disseny, encara que el programa inclourà també emplaçaments per tota la ciutat.

La BDW 2017 comptarà amb prop de 100 activitats en el seu programa, incloent les activitats paral·leles organitzades per entitats, empreses i establiments que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa y que aproparan la setmana del disseny als ciutadans amb presentacions, tallers, xerrades, exposicions i altres esdeveniments relacionats amb la creativitat, així com accions dirigides, al públic professional i empresarial per tal de crear oportunitats de negoci i facilitar l'intercanvi de coneixement.

Transformant la societat
Sota el títol 'Transformant la societat', la BDW d'aquest any té com a objectiu posar en valor el disseny com a eina de transformació en la societat i com a factor clau d'innovació, sostenibilitat i millora de la qualitat de vida de les persones.

Coincidint amb la temàtica d'aquesta edició, la Barcelona Design Week també es transforma, no només incorporant noves activitats al programa, sinó animant a tots els protagonistes de la setmana del disseny a participar d'aquesta transformació.

Tant els protagonistes de la conferència inaugural, com els ponents del congrés, així com l'exposició i les instal·lacions que es presentaran i les activitats que es realitzaran a la ciutat, plantejaran noves respostes als reptes actuals de la societat a través de la transformació creativa .

En aquest sentit, la campanya de la Barcelona Design Week 2017, creada per Folch Studio, contempla el disseny com a factor clau a l'hora de generar una idea, d'evolucionar com a societat i transformar el món. En aquesta campanya s'ha decidit homenatjar a sis personatges pioners de la nostra era, que ens han deixat durant l'últim any, llur llegat ha contribuït de forma significativa a l'evolució de la societat i al canvi de mentalitat en àmbits diversos. Per això, hem comissionat a l'escultor Wilfrid Wood que ha creat en plastilina, aquests perfils seleccionats, utilitzant el mateix material com a símbol, precisament, d'aquesta transformació.

El primer vídeo de la campanya es pot veure a www.barcelonadesignweek.com on en els propers dies estarà disponible el programa d’activitats que es realitzaran.

La Barcelona Design Week va tancar les portes de l'última edició amb més de 20.000 assistents que van participar en més de 70 activitats. Creada el 2006, la BDW s'ha consolidat com la cita de referència del disseny a Barcelona, i es converteix en un dels principals esdeveniments que projecta la marca Barcelona al món vinculada a conceptes com la creativitat, el disseny i la innovació. Per a més informació: www.barcelonadesignweek.com

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal