Notícies BCD

13 empreses del sector hàbitat de Barcelona participen a la NYCxDesign

15 MARÇ 2017

Del 20 al 24 de maig, Barcelona participarà en la setmana del disseny de Nova York, la NYCxDesign, en una acció promoguda per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, que té com a objectiu potenciar el disseny inspirat a Barcelona, així com oferir visibilitat al teixit empresarial del sector.

Sota el nom ‘Inspired in Barcelona: Lifestyle’ es realitzaran dues mostres on tindran presència 13 marques del sector de l’hàbitat que s'inspiren en els valors, l’excel·lència i l'estil de vida de Barcelona: BD Barcelona Design, Bloomint Design, Carpyen, Estiluz, Hidraulik, Livingthings, Mik Max, Mobles 114, Nutcreatives, Persiana Barcelona, Pichiglas Studio, Toru i Tothora.

En total 21 productes seran els protagonistes d’aquesta setmana en dues de les fires més importants:

WantedDesign Manhattan, del 20 al 23 de maig
International Contemporary Furniture Fair (ICFF) del 21 al 24 de maig

El concepte dels espais de les mostres, dissenyat per Bloomint Design i Atipus, reflecteix el que Barcelona projecta al món a partir de la simbiosi entre tradició i innovació que caracteritza el disseny local. Prenent com a punt de partida la història de cada empresa es rendeix tribut al procés històric de creació i a l'actitud barcelonina com lifestyle.

Mitjançant la interpretació de la Casa Taller, les geometries i textures de Barcelona es converteixen en el teló de fons per a l'exposició dels productes. L'essència de les naus del Poblenou, els tallers del Raval, els locals del Gòtic o els pisos de l'Eixample es manifesta en els espais creats.

Participació a ICFF

Barcelona tindrà una presència destacada per segon any consecutiu a la ICFF, l’esdeveniment més gran de la NYCxDESIGN on 12 marques exposaran un total de 19 productes: BD Barcelona Design, Carpyen, Estiluz, Hidraulik, Livingthings, Mik Max, Mobles 114, Nutcreatives, Persiana Barcelona, Pichiglas Studio, Toru i Tothora.

ICFF acull a més de 750 expositors de tot el món, més de 33.000 visitants entre arquitectes, dissenyadors d’interiors, retailers, distribuïdors o inversors i al voltant de 1.000 participants de mitjans acreditats, que inclouen les principals revistes, diaris i blocs.

Participació a WantedDesign Manhattan

També disposaran d’un altre espai a WantedDesign Manhattan, plataforma que promou la comunitat creativa internacional en la qual es presenten instal·lacions innovadores, productes especials, botigues pop-up i experiències interactives, entre d’altres.

La mostra, més conceptual, recull una selecció del talent del sector hàbitat que inspira la seva obra en els valors i l'estil de vida de la ciutat. 5 marques també exposaran en aquesta mostra un total de 6 productes: Toru, Pichiglas Studio, Nutcreatives, Livingthings i Carpyen.

L'esdeveniment serveix també com a punt de trobada i inspiració per als dissenyadors, fabricants, compradors, distribuïdors, artesans, estudiants, institucions de disseny, la premsa i tots els amants del disseny.

Inspired in Barcelona: LIfestyle és una oportunitat per a les empreses de Barcelona per fer contactes, generar sinergies i aprofitar noves oportunitats de negoci.

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal