Notícies BCD

Participa a la Barcelona Design Week 2017 organitzant una activitat!

4 MARÇ 2016

  • newsletter

Torna la Barcelona Design Week! Del 6 al 14 de juny obrirà les portes la Setmana del Disseny de Barcelona, i comencem a escalfar motors amb la convocatòria de les activitats que formaran part del programa BDW City i del Poblenou Design Day.

El programa de la BDW està format per esdeveniments que tenen com a escenari principal el Disseny Hub Barcelona, seu de BCD, i que es completa amb els programes del BDW City i del Poblenou Design Day, formats per activitats paral·leles organitzades pels agents vinculats al disseny: professionals, empreses, escoles de disseny, establiments i altres agents del sector.


ET CONVIDEM A ORGANITZAR UNA ACTIVITAT!

Volem incloure en el programa de la BDW les activitats paral·leles que organitzeu del 6 al 14 de juny, que estiguin relacionades amb el disseny, la creativitat o la innovació, i que siguin obertes a la ciutat. Podeu escollir entre una gran varietat d’esdeveniments com exposicions, presentacions, conferències, col·loquis, taules rodones, jornades, tallers,networkings, showrooms, rutes i/o circuits, festes... Totes són benvingudes!


Si la teva activitat té lloc a Poblenou el 10 de juny, la inclourem al programa del Poblenou Design Day. Si l'activitat s'organitza fora d'aquest barri, o bé en qualsevol altra data de la Barcelona Deign Week, el vostre programa és el BDW City. Per formar part de qualsevol d'aquests dos programes, només cal que ens feu arribar la informació de l’activitat i una imatge il·lustrativa abans del 6 d’abril mitjançant el formulari que trobareu a continuació.


PER QUÈ T'INTERESSA FORMAR PART DE LA BARCELONA DESIGN WEEK?

Les propostes seleccionades seran incorporades al programa de la BDW 2017 i gaudiran d’una campanya de comunicació i promoció d’àmbit nacional i internacional.


• Presència en el programa imprès:

o Inclourem la teva activitat en el programa de la BDW 2017 que es publicarà a finals del mes de maig. Es distribuiran 15.000 exemplars a més de 100 punts de Barcelona (bars, galeries, escoles de disseny, biblioteques, espais de coworking, sales d’exposicions, museus, etc.), i es lliuraran exemplars als assistents de la BDW.

o Exemplars del programa imprès de la BDW 2017 a l’espai de l’activitat.

 

• Visibilitat al programa online publicat al web oficial de la Barcelona Design Week (www.barcelonadesignweek.com): text i imatge il·lustrativa. El web és el contenidor principal del contingut de la BDW, i la landing page de les principals accions promocionals que es duran a terme (accions de premsa, campanyes de carrer i senyalització exterior, accions de màrqueting digital, etc.).

• Newsletter: presència destacada a l'emailing que informarà del programa d'activitats paral·leles. 

• Dossier de premsa: la teva activitat formarà part del dossier de premsa que s’enviarà a més de 400 mitjans de comunicació d’àmbit nacional i internacional.

• Difusió via xarxes socials de la Barcelona Design Week i de BCD Barcelona Centre de Disseny, que sumen un públic total de més de 50.000 seguidors/membres.

• Identificador de la BDW per col·locar a l’espai de l’activitat (vinil o banderola, a determinar).

• 50% de descompte per accedir a les activitats de la Barcelona Design Week 2017 i al Congrés de la BDW (2 persones per organitzador).

• Dret a utilitzar el logo de la BDW en les vostres accions de comunicació, sota de la llegenda “En el marc de:"

• I d’altres beneficis que estem preparant.

 

QUIN ÉS EL COST DE PARTICIPACIÓ?

El cost d'incloure una activitat al programa del BDW City o al Poblenou Design Day és de 75 euros (IVA inclòs)*. Un cop feta la selecció, BCD comunicarà als seleccionats el mètode per realizar el pagament.

* El cost de participació és gratuït per als membres del Clúster Disseny i per als membres del Poblenou Urban District.  

TENS ALGUN DUBTE? 

Pots descarregar-te aquest document en PDF amb les respostes a les preguntes més freqüents (FAQ).

Si necessites més informació, pots enviar-nos un email a bdwevents@bcd.es.

INSPIRA’T!

Si vols donar un cop d’ull a les activitats paral·leles que es van organitzar l’any passat, pots descarregar-te el Programa de mà de la BDW 2016.

Aprofita l’oportunitat de formar part d’un esdeveniment internacional que et permet arribar a un públic ampli format per empreses i professionals de diversos sectors, així com per públic general interessat en el disseny, la innovació i la creativitat.

Emplena el formulari amb la teva proposta!

#BDW2017 #BDWCity17

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

  • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

  • No s'han trobat notícies en aquest canal