Notícies BCD

 • INTERNACIONALITZACIÓ

  15 MARÇ 2017

  13 empreses del sector hàbitat de Barcelona participen a la NYCxDesign

  La mostra, 'Inspired in Barcelona: Lifestyle’, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny, té com a objectiu potenciar la imatge del disseny de la ciutat i oferir visibilitat al teixit empresarial del sector. Barcelona estarà present amb dos stands a dues de les fires més importants: WantedDesign Manhattan i Internacional Contemporary Furniture Fair (ICFF)

 • Nou projecte

  1 MARÇ 2017

  Design4Innovation: impulsant la innovació a través del disseny en les pimes

  BCD participa en la iniciativa ‘Design4Innovation’, un projecte finançat pel programa Interreg Europe que té com a objectiu donar suport als governs per integrar el disseny en els instruments de política dins del marc dels Fons Europeus de Desenvolupament Regional i, d’aquesta manera, potenciar la competitivitat en les pimes a través d'eines de Cooperació Territorial Europea.

 • FORMACIÓ

  18 GEN. 2017

  Èxit d'inscrits en el primer curs ‘Design The Restaurant Experience’

  Aquest curs pràctic, adreçat a emprenedors que volen muntar un restaurant, o bé a aquells que volen donar un nou impuls al seu establiment a través del disseny, encara ofereix la possibilitat de participar en mòduls específics.

 • PREMI

  29 NOV. 2016

  7a edició de jumpthegap: presentació de projectes fins al 19 d'abril!

  Una vegada finalitzat el període d'inscripció del Consurs Internacional de Disseny jumpthegat, arriba el moment de presentar els projectes! 

 • JORNADA

  21 FEB. 2017

  Disseny i Packaging: et convidem a la 3a edició del 'Mirador de Mercat End User'

  El 15 de març t'esperem al Disseny Hub Barcelona per conèixer i treballar les tendències, demandes i necessitats de packaging en clau d'innovació oberta. Aquesta 3a edició del "Mirador de Mercat End User", que co-organitzem amb el Clúster Packaging, comptarà amb els reptes tecnològics i de disseny associats al packaging de Lékué i Teixidors, membres del Cluster Disseny.

 • << <
 • 1/3
 • > >>

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

 • No s'han trobat notícies en aquest canal