Notícies BCD

 • PREMIS

  20 JUL. 2016

  Manuel Estrada i Actiu Berbegal y Formas, Premios Nacionales de Diseño 2017

  El Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través de la Secretaria d'Estat d'R+D+ I, ha concedit els Premios Nacionales de Diseño 2017 al dissenyador Manuel Estrada i a l'empresa Actiu Berbegal y Formas. Aquests guardons reconeixen a empreses i professionals amb una trajectòria exemplar en el món del disseny.

 • SESSIÓ CLÚSTER DISSENY

  17 JUL. 2017

  'Wellbeing at Work': El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa

  El proper 20 de setembre et convidem a una sessió en que s'analitzarà el rol del disseny a l'hora de definir nous i millors espais que potenciïn el benestar dels treballadors, així com noves formes de relació. Experts d'ACCIÓ, Schneider Electric, Estudi Bonjoch, Vitra, A Piece of Pie i Magma Design donaran a conèixer les principals tendències en aquest àmbit, així com casos d'èxit protagonitzats per organitzacions que aposten de forma clara per integrar al treballador/a i les seves necessitats en els seus processos de transformació.

 • CONEIXEMENT

  28 JUNY 2017

  Vols conèixer eines per protegir les teves creacions? T'esperem a la sessió del 28 de setembre!

  Com puc protegir el meu treball en un projecte col·laboratiu? Com es regula la titularitat del projecte conjunt? Com es gestiona la propietat intel·lectual en un procés de co-creació? A l’hora d’autoeditar producte, com puc protegir els meus dissenys?

 • SETMANA DEL DISSENY

  16 JUL. 2017

  La Barcelona Design Week 2018 ja té dates! Del 7 al 14 de juny

  La Setmana del Disseny de Barcelona ha acollit més de 120 activitats i gairebé 90 empreses, professionals, entitats i escoles han participat activament organitzant activitats. Durant el BDW Congress, s’ha posat èmfasi en el rol dels dissenyadors com a “creadors, guies i integradors”. La Barcelona Design Week del 2018 serà del 7 al 14 de juny

 • EXPOSICIÓ

  27 JUNY 2017

  KREA et convida al taller 'Lady Isabel: disseny de moda des d’una perspectiva diferent'

  L'espai KREA, que romandrà obert al públic fins al 31 d'agost, et convida a participar en un taller en el quan podràs conèixer de primera mà a Lady Isabel i la seva forma de treballar, una oportunitat d'explorar el valor diferencial de la creativitat.

 • << <
 • 1/7
 • > >>

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

 • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

 • No s'han trobat notícies en aquest canal