Notícies BCD

 • JORNADA

  21 FEB. 2017

  Disseny i Packaging: et convidem a la 3a edició del 'Mirador de Mercat End User'

  El 15 de març t'esperem al Disseny Hub Barcelona per conèixer i treballar les tendències, demandes i necessitats de packaging en clau d'innovació oberta. Aquesta 3a edició del "Mirador de Mercat End User", que co-organitzem amb el Clúster Packaging, comptarà amb els reptes tecnològics i de disseny associats al packaging de Lékué i Teixidors, membres del Cluster Disseny.

 • INTERNACIONALITZACIÓ

  20 FEB. 2017

  Vols participar a la fira ICFF i a Wanted Design Manhattan?

  Del 3 al 24 de maig Barcelona participarà a la setmana del disseny de Nova York, la NYCxDesign, amb una presència destacada a la International Contemporary Furniture Fair (ICFF), l'esdeveniment de l'àmbit del disseny més important dels EUA, amb una assistència que supera les 30.000 persones.

 • INTERNACIONALITZACIÓ

  6 FEB. 2017

  Barcelona serà protagonista de la Milano Design Week 2017

  El 4 d'abril aterrarà a Milà l'exposició 'Inspired in Barcelona: In & Out', mostra que inclou una selecció de marques i dissenyadors de productes del sector hàbitat que s'inspiren en els valors, l'excel·lència i l'estil de vida de Barcelona.

 • JORNADA

  20 DES. 2016

  El Clúster Disseny convoca a més de 50 agents del sector en la Jornada d’Immersió Estratègica

  Amb l'objectiu de conèixer i entendre els canvis de paradigma que haurà d’afrontar el sector en els propers anys, es varen tractar a fons macrotendències, com ara la digitalització de la indústria o l’economia circular. 

 • TAULA RODONA

  6 FEB. 2017

  Innovar amb sentit: el primer 'Jumpthegap talk' a Barcelona

  La sessió comptarà amb la participació de Josep Congost, Isabel Roig, Benedetta Tagliabue i Joan Vinyets al Roca Barcelona Gallery. L'acte amb professionals destacats del disseny i l'arquitectura forma part d'una sèrie de trobades que se celebren en el marc del concurs internacional de disseny Jumpthegap.

 • << <
 • 1/2
 • > >>

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

LIGHTECTURE

TREEHUGGER