Notícies BCD

 • SESSIÓ CLÚSTER DISSENY

  17 JUL. 2017

  'Wellbeing at Work': El disseny com a palanca per a la innovació de la cultura organitzativa

  El proper 20 de setembre et convidem a una sessió en que s'analitzarà el rol del disseny a l'hora de definir nous i millors espais que potenciïn el benestar dels treballadors, així com noves formes de relació. Experts d'ACCIÓ, Schneider Electric, Estudi Bonjoch, Vitra, A Piece of Pie i Magma Design donaran a conèixer les principals tendències en aquest àmbit, així com casos d'èxit protagonitzats per organitzacions que aposten de forma clara per integrar al treballador/a i les seves necessitats en els seus processos de transformació.

 • SETMANA DEL DISSENY

  16 JUL. 2017

  La Barcelona Design Week 2018 ja té dates! Del 7 al 14 de juny

  La Setmana del Disseny de Barcelona ha acollit més de 120 activitats i gairebé 90 empreses, professionals, entitats i escoles han participat activament organitzant activitats. Durant el BDW Congress, s’ha posat èmfasi en el rol dels dissenyadors com a “creadors, guies i integradors”. La Barcelona Design Week del 2018 serà del 7 al 14 de juny

 • EXPOSICIÓ

  27 JUNY 2017

  KREA et convida al taller 'Lady Isabel: disseny de moda des d’una perspectiva diferent'

  L'espai KREA, que romandrà obert al públic fins al 31 d'agost, et convida a participar en un taller en el quan podràs conèixer de primera mà a Lady Isabel i la seva forma de treballar, una oportunitat d'explorar el valor diferencial de la creativitat.

 • EXPOSICIÓ

  27 JUNY 2017

  Exposició 'Krea. Mirades diferents en processos creatius', fins al 31 d'agost al Disseny Hub Barcelona

  Aquesta mostra explora el valor diferencial de la creativitat des de col·lectius en risc d'exclusió social, derivada d'una malaltia o d'una determinada situació personal. No es tracta de generositat o caritat, sinó d'un autèntic interès pel valor que aporta la creativitat des de situacions i experiències vitals singulars.

 • TROBADA EMPRESARIAL

  27 JUNY 2017

  Santi Vila es reuneix amb 15 empreses en un nou 'Dinar Disseny' organitzar per BCD

  Durant la trobada, celebrada al Roca Barcelona Gallery, el Conseller ha tingut l’oportunitat d’intercanviar impressions amb empreses de les indústries creatives i grans empreses que incorporen el disseny en la seva estratègia empresarial, parlar sobre disseny i de la importància de la creativitat com a factor clau per al creixement econòmic sostenible.

 • << <
 • 1/7
 • > >>

Canals de Notícies

CORE77

DEXIGNER

DEZEEN

DIARIO DESIGN

EL PAÍS / DISEÑADORES

 • No s'han trobat notícies en aquest canal

LIGHTECTURE

TREEHUGGER

 • No s'han trobat notícies en aquest canal