Corporate Design Centres

El programa Corporate Design Centres & Hospitality Board Design fomenta l'adequació d'un ecosistema que faciliti l'establiment de nous centres de disseny corporatius i acompanya als que ja hi estan establerts.

En un context globalitzat, la deslocalització d'un departament de disseny d'una empresa i la creació d'un satèl·lit a un altre país ofereix l'oportunitat d'aconseguir alhora dos objectius: orientar-se a un nou mercat i potenciar la competitivitat a nivell corporatiu dels seus diferents equips creatius, tot millorant els seus resultats.

Barcelona acull un nombre cada vegada més gran de departaments de disseny de grans i mitjanes empreses, nacionals i internacionals. La ciutat és, a més, un referent per a equips creatius d'empreses estrangeres interessades en copsar el que es cou a Barcelona, una ciutat que atrau una gran quantitat de talent creatiu internacional.

Objectius del programa:

  • Facilitar el contacte amb les institucions locals i regionals.
  • Oferir punts de trobada per als diferents centres que formen part de la xarxa establerta a Barcelona.
  • Programar agendes i activitats per als que venen a visitar-nos.
  • Donar suport a aquelles empreses que busquen un espai singular per al desenvolupament de les seves tasques, ja sigui de forma permanent o puntual.

En els tres darrers anys BCD ha programat activitats per a  empreses com Google, SAP, Vodafone, Procter & Gamble, LG, Alstom, Microsoft, Nokia, General Motors, Airbus, Motorola, Ikea, Sony Ericsson o Mercedes-Benz.

Si pertanys a una empresa multinacional i estàs interessat/da en conèixer més sobre aquest programa, si us plau, contacta amb nosaltres a través de l'email info@bcd.es